Търсене на имоти

Дубай направи онлайн аукцион за недвижими имоти

Дубай направи онлайн аукцион за недвижими имотиПървият онлайн аукцион за недвижими имоти е факт в Дубай. Общо 17 жилищни и търговски площи са предложени на потенциални купувачи. Клиентите могат да предлагат цени, използвайки достиженията на високите технологии. За да се реализира идеята, е създаден специализиран сайт. На него се публикуват обяви за продавани и отдавани под наем имоти в емирството. Над 1100 потребители са посетили страницата с оферти още първия ден на търга.

Властите в Дубай са убедени, че сайтът гарантира надеждност и прозрачност при сделките с имоти. Това е началото на нова ера на пазара за недвижимости. Порталът е предназначен за специалисти в бранша. Те имат възможност да оферират чрез него. Инвеститорите са улеснени с обявите за продажба и наем. Те могат да контактуват със собствениците и да извършват онлайн сделки.

Цените на елитните жилища в емирството са се покачили с 30% след срива от 60% след 2008 г. През последните години Дубай привлича световното внимание с амбициозни строителни проекти. 


Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини