Търсене на имоти

Най-младата жена-милиардер в Китай продава един от имотите си

25-годишната Зетиан „Нанси“ Занг е най-младата жена-милиардер в Китай, която е определяна като „феномен на социалните мрежи“. Тя придобива тази „титла“ след като се омъжи за Куангдонг "Ричард" Лиу, основател на сайта за електронна търговия JD.com. Бизнесдамата наскоро се е разделила със своя пентхаус в Сидни, но сумата на сделката не е ясна, съобщава mansionglobal.com. Според офертата в агенция за недвижими имоти, апартаментът разполага с четири спални и прекрасна гледка към пристанището в града.
 
Източник на снимките: mansionglobal.com

Зетиан е придобила имота в Сидни през 2015г. за сумата от 11,57 млн. щатски долара, а  последната цена, която е била обявена за продажбата му е била около 10,62 млн. щатски долара. Официалната стойност на сключената сделка е 9,56 млн. щатски долара, което означава, че „богатото момиче“ е загубило около 2 млн. долара от капитала си.

Спадът в цените на луксозните имоти в Сидни обаче не е изненада за брокерите, които наблюдават тенденциите и регистрират охлаждане, доказано и от доклад на Knight Frank. Според него, между второто и третото тримесечия на 2018г. е имало понижение на цените от 1%.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини